Rulează videoul
Rulează videoul

Tehnologia ECOSE®
4 caracteristici esențiale

Tehnologia ECOSE® folosește un liant revoluționar de producție a izolației minerale. Materiale naturale sunt combinate cu un procent ridicat de materiale reciclabile – totul pentru a crea produse de izolare sustenabile care asigură:

Vrei să izolezi locuința ta cu ECOSE®?

Află pe loc COSTURILE și NECESARUL de materiale cu ajutorul calculatoarelor de mai jos

AFLĂ CUM TEHNOLOGIA ECOSE® REUNEȘTE
CELE 4 ELEMENTE ALE NATURII

Protecție la incendii

Știai că durează doar 3 minute pentru ca focul să se răspândească în întreaga încăpere?*

Izolare termică

Vara este prea cald și devine rapid și mai cald atunci când închizi aerul condiționat? *Sursa: Fire Safe Europe “EUROPE IS PLAYING WITH FIRE” / FSEU-03.12.2014.

Calitatea aerului în interior

Înainte de pandemie, oamenii obișnuiau să petreacă 90% din timp în interior!

Izolare fonică

Știai că cel puțin 20% dintre zonele urbane europene sunt expuse unor niveluri ridicate de zgomote exterioare, precum traficul, activitățile industriale sau construcția de clădiri?

Permeabilitate la vapori

Te simți mai confortabil atunci când porți haine de bumbac, lână sau țesături de in decât în haine din materiale sintetice?

Protecție împotriva umezelii

De ce este important ca o casă să respire?

Prietenos cu mediul

Te gândești din ce în ce mai mult la mediu, impactul uman asupra acestuia, reciclare, dezvoltare durabilă și ce lucruri mici poți face pentru a conserva mai bine planeta?

Materiale rezistente

Sistemele de izolație Knauf Insulation provin din natură!

DE CE SISTEMELE DE IZOLARE CU TEHNOLOGIA ECOSE® SUNT DIFERITE?

Tehnologia ECOSE® nu conține formaldehidă adăugată, iar acest lucru a fost o schimbare revoluționară în domeniul izolațiilor atunci când a fost lansată de Knauf Insulation, în urmă cu peste 10 ani.

no-added-formaldehyde2.png
no-artificial-colors.png

Vata minerală cu Tehnologia ECOSE® nu conține fenoli, rășini acrilice sau coloranți artificiali. Nuanţa maro NATURALĂ se datorează procesului de producție.

Produsele noastre cu Tehnologia ECOSE® au fost premiate cu EUROFINS, Certificare internațională pentru calitatea aerului la interior, datorită nivelului redus de compuși organici volatili și sunt certificate conform standardelor de calitate EUCEB.
Urmăriți videoclipul
Indoor-Air-Comfort-Gold-certificate-1.png
declare_logo.png

Vata minerală de sticlă cu Tehnologia ECOSE® a fost recent premiată cu eticheta DECLARE – emisă de un organ internațional independent ce garantează că produsele nu conțin substanțe chimice dăunătoare sau nesănătoase din Lista Roșie a Institutului Internațional pentru viitorul umanității.


Urmăriți videoclipul

Pe parcursul unui ciclu de viață de 50 de ani, fiecare produs fabricat cu Tehnologia ECOSE® va economisi peste 100 până la 450 de ori mai mult carbon decât a fost utilizat la fabricarea sa și de 500 de ori mai multă energie decât a fost necesar pentru a-l produce.

env-friendly.png

SOLUȚII DE IZOLARE cu Tehnologia ECOSE®
Aducem natura în casa ta!

MANSARDĂ

Tehnologia ECOSE® în mansarda ta

Nu folosești mansarda sau uneori o folosești doar ca spațiu de depozitare? Simți că toată căldura din casă trece prin tavan? Dacă casa ta nu este izolată corespunzător, ai dreptate! Până la 30% din energie poate trece printr-un tavan neizolat. Acest lucru are o rezolvare simplă: utilizează vata minerală cu Tehnologia ECOSE® și sporește confortul spațiului în care locuiești, reducând în același timp, facturile la energie!

Află mai multe despre izolarea mansardei

ACOPERIȘ ÎNCLINAT

Tehnologia ECOSE® pentru acoperișul tău

Există spațiul nefolosit sub acoperișul tău pe care ai dori să îl transformi în spațiu de locuit? Sau locuiești deja într-o mansardă, dar este insuportabil de cald vara și foarte frig iarna? În orice caz, izolarea corectă a acoperișului tău este esențială!

Află mai multe despre izolarea acoperișului

PEREȚI DE COMPARTIMENTARE

Tehnologia ECOSE® pentru pereții interiori

Copii gălăgioșii sau animale de companie în cealaltă cameră? Un pic de izolare fonică pentru acei pereți despărțitori ar ajuta!

Află mai multe despre izolarea pereților de compartimentare

PEREȚI EXTERIORI

Izolarea fațadelor pe interior

Ai izolat fațada pe exterior, dar nu este suficient? Nu dorești sau nu este posibilă modificarea fațadei unei clădiri? Avem soluția potrivită. Se numește izolarea pereților pe interior și este realizată cu ajutorul vatei minerale cu Tehnologia ECOSE®.

Află mai multe despre izolarea pereților exteriori

Ai mai multe întrebări sau vrei să afli detalii despre
Tehnologia ECOSE® de la Knauf Insulation?

KNAUF INSULATION 2021

Descoperă calculatorul de eficiență energetică