VATĂ MINERALĂ cu tehnologia Ecose® încorporată.

Știai că ne petrecem 90% din timp în interiorul clădirilor?
Și mai știai că folosim peste 40% din resursele de energie pentru încălzirea și răcirea clădirilor în care lucrăm și locuim?

Din aceste motive, izolarea eficientă și corectă a clădirilor a devenit extrem de importantă. Calitatea și tipul materialelor utilizate pentru izolare sunt esențiale atât pentru pentru sănătatea noastră, cât și pentru confortul pe care îl oferă.

Vata minerală de la Knauf Insulation este un material de izolare durabil obținut din materii prime naturale care oferă un plus de siguranță casei tale și contribuie la menținerea unui climat sănătos în interior.

Vata minerală bazaltică este alcătuită din roci vulcanice – dolomit, diabaz și bazalt care rezistă la temperaturi foarte mari. Astfel, se obține un material de izolare rezistent și în același timp prietenos cu mediul înconjurător și sănătatea celor din casă.

Vata minerală de sticlă utilizează un liant fără formaldehidă adăugată, realizat din materiale organice, regenerabile rapid. De aceea, produsul nu emană substanțe dăunătoare sănătății, este mult mai ușor de instalat și asigură un aer mai curat în interior.

Izolarea cu vata minerală cu tehnologia Ecose® încorporată oferă căminului tău mai multă siguranță, un plus de confort și certitudinea unui micro-climat sănătos.

Knauf Insulation utilizează tehnologia revoluționară ECOSE® pentru toată gama de soluții de izolare, inclusiv pentru vata minerală bazaltică și vata minerală de sticlă.

Tehnologia ECOSE® reprezintă un liant fără formaldehidă adăugată, obținut din materii prime uşor regenerabile, naturale, care înlocuiește clasicele produse chimice de izolare bazate pe petrol.

Vata minerală cu Tehnologia ECOSE® contribuie la îmbunătățirea calității aerului în încăpere! Astfel, Knauf Insulation este prima companie din lume care a primit certificarea Gold pentru cel mai înalt standard al calității aerului din interior – Eurofins Indoor Air Comfort Gold standard.

  • Climat sănătos
  • Izolație termică
  • Izolație acustică
  • Protecție la foc
  • Aplicații diverse
  • Durabilitate

Acoperișuri înclinate

Pereți de compartimentare

Tavane și intradosuri

Acoperișuri tip terasă

Pardoseli

Izolație termică

Indiferent ce anotimp este afară, cu vata minerală Knauf Insulation, la tine în casă este mereu primăvară.

Izolație acustică

Copiii se joacă, iar vecinii dau o petrecere. Liniștea pare imposibilă? Soluția este vata minerală Knauf Insulation pentru izolarea acustică a pereților.

Protecție la foc

Astăzi, confortul înseamnă siguranță! Vata minerală Knauf Insulation cu tehnologia ECOSE® are cea mai înaltă clasă de protecție la foc!

Aplicații diverse

Acoperișuri, pereți de compartimentare, plafoane sau pardoseală, izolează pentru sănătatea ta cu vata minerală Knauf Insulation cu tehnologia ECOSE®.

Climat sănătos

Un aer mai curat la tine în casă este garantat de vata minerală Knauf Insulation cu tehnologia ECOSE®. Are certificat european pentru calitatea aerului din interior.

Durabilitate

Există tinerețe veșnică pentru vata minerală Knauf Insulation cu tehnologia ECOSE®! Odată instalată, își păstrează proprietățile pe toată durata de viață a clădirii.