fbpx

Izolează mansarda cu vata minerală Knauf Insulation cu tehnologia ECOSE®.

În perioada 24 octombrie – 10 decembrie 2022, pentru orice achiziție* de minimum 4000 lei primești GRATUIT un voucher de 400 lei. Descarcă voucherul, utilizează-l în rețeaua de parteneri Knauf Insulation, iar factura pe care o vei plăti va fi cu 400 de lei mai mică!

Completează formularul pentru a intra în posesia voucherului! Acesta va fi trimis și pe adresa de email completată mai jos.

Promoția Knauf Insulation s-a încheiat! Urmărește-ne în continuare!

*Achiziția trebuie să conțină produse Knauf Insulation necesare izolării podului sau mansardei din următoarele game: UNIFIT 035, NATUROLL PLUS, HOMESEAL LDS 0.02, HOMESEAL LDS 0.02 UV FIX PLUS, HOMESEAL LDS 5, HOMESEAL LDS 200, HOMESEAL LDS SOLIFIT 1 / SOLIFIT 2, HOMESEAL LDS 35, SOLIMUR.

Campania se desfășoară în toată rețeaua de distribuitori agreați ai Knauf Insulation și se adresează persoanelor fizice, care nu sunt clienți direcți Knauf Insulation.

Cum accesezi promoția?

  • Pasul 1: Completezi datele personale și îți dai acordul pentru utilizarea lor, folosind formularul de înregistrare online de pe pagina de campanie.
  • Pasul 2: Descarci voucherul în format PDF (disponibil și pe email), îl printezi sau îl salvezi în telefon și mergi la cel mai apropiat partener Knauf Insulation.
  • Pasul 3: Achiziționezi produse Knauf Insulation cu valoare minimă de 4000 de lei (TVA inclus) de la unul din distribuitorii Knauf din zona ta (lista o poți vedea aici).
  • Pasul 4: Prezinți voucherul comerciantului și plătești factura de achiziție cu discountul aferent voucherului descărcat. Pe factura de achiziție se va menționa numărul unic al voucherului.

Important

  • Pentru a beneficia de voucher, trebuie să achiziționezi produse Knauf Insulation participante în campanie, în valoare de minimum 4000 de lei, TVA inclus
  • Pe perioada de desfășurare a campaniei se pot acorda maximum 100 de vouchere.
  • Campania va înceta după epuizarea tuturor voucherelor disponibile.

Nu rata această ofertă specială!

Izolezi fațada casei tale?
Completează formularul și descarcă voucherul.

Descoperă calculatorul de eficiență energetică