Campania s-a încheiat.

Urmăriți-ne în continuare pentru a afla noutăți si pentru a beneficia și de alte promoții!

Mulțumim!

Extrase din Regulamentul promoției

  • În funcţie de numărul de paleţi de vată minerală de sticlă cu ECOSE Technology cumpăraţi, clienţii participanţi vor putea câştiga, la alegere, mai multe premii.
  • Factura trebuie să conțină minimum 1 palet întreg de produs promoţional, achiziționat în perioada promoțională de la partenerii Knauf Insulation.
  • Mai multe facturi, fiecare respectând condiția de mai sus, pot fi folosite pentru obținerea unui premiu.
  • Asigurați-vă că adresa la care doriți să fie livrat premiul este completă și corectă!
  • Premiul va fi livrat în cel mult 30 de zile de la validarea înscrierii în promoție.

Produsele participante la promoţie sunt toate produsele de tip vată minerală de sticlă, cu ECOSE® Technology, de la Knauf Insulation: Akustik Board, Unifit 035, Unifit 032, MPN Plus 037, TP 435B, Decibel, NatuRoll Pro, NatuRoll Plus, Classic Alu 040, Classic Alu 044, NatuRoll 042 și foliile Homeseal LDS 0.02 UV, LDS 5, LDS 35, LDS 200.

Citiți regulamentul oficial complet al promoției și actul adițional de prelungire a campaniei

Prin participarea la această Campanie, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și conditiilor prezentului Regulament Oficial și înteleg că datele lor personale vor fi prelucrate de Organizator, în vederea înscrierilor în campanie, organizării campaniei, contactării și validării, atribuirii premiilor.